Medlemsblad

Nr. 15/2019

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad.

 

Hovedbok

Løft vannet til et nytt nivå!

Løft vannet til et nytt nivå!

Femti fargerike forslag med flotte fargebilder og informativ tekst som viser deg hvordan du lekende lett gjør naturlig sunt vann enda sunnere.

«Vannet er din fremste, livgivende venn. Hjelp vannet til å gjøre en enda bedre jobb»

Danske Sandra Pugliese er opptatt av smak, sanselighet og sunnhet. Vitaminfylt vann er ikke bare blitt en fryd for øyet og en opplevelse for ganen, du får også vite hva de ulike ingrediensene gjør for fordøyelsen, helsen og velværet. Som hun påpeker, er vann i seg selv utrensende, og med tilsetning av bær, frukt og grønt vil kroppens naturlige avgiftningsprosess stimuleres ytterligere.

Urter kan forvandle selv den kjedeligste rett til et festmåltid!

Urter og spiselige blomster

og

Tipsene du trenger for å dyrke urter og spiselig blomster. Urter er enkle å så, dyrk din egen basilikum, koriander, løpstikke og mynte.  Spiselige blomster kan brukes i salater og som pynte på kaker og desserter!

Smart, selvvannende urtepotte.

Zone urtepotte

Integrert underskål hvor innlagte veker i urtepotten suger vann opp og sikrer rett fuktbalanse i jorden. Riller i urtepottens side gjør det enkelt å holde øye med vannstanden i underskålen. Høyde 13,6 cm, diameter 11,5 cm.

Dagbok, følgesvenn og veileder

Hemmeligheter

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.