Medlemsblad

Nr. 7/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Himmelske samtaler 4

Neale Donald Walsch er tilbake etter flere års taushet, med nye dialoger med Vårherre. Nå handler det om at vår klode tilbys hjelp fra utenomjordiske høyt utviklede skapninger, og hvordan vi jordboere kan fremskynde vår evolusjon mot en oppvåkning av bevisstheten.

En frittstående fortsettelse av bestselgertrilogien Himmelske samtaler

Jeg er overbevist om at denne informasjonen kan forandre hverdagen til millioner av mennesker.

CD

Klar, ferdig, koble av!

Unplug

Logg ut og meditere en liten stund hver dag for å få ny kraft og energi! Ved å lære deg å koble av og meditere vil du bli mer bevisst tilstedeværende og nyte livet mens det faktisk skjer. 15 minutter om dagen kan forandre livet ditt!

Om stress og immunsystemet

Når kroppen sier nei

Skjult stress er en tilstand vi ofte ikke er klar over at vi lider av, fordi vi fortrenger negative opplevelser i fortiden for å takle livet i nåtiden.Ved hjelp av pasienthistorier beskriver boken hvordan krenkelse av integritet kan føre til fysisk sykdom, og hvordan vonde opplevelser i barndommen setter dype spor.

Levende helse

Hva er de bakenforliggende årsakene til de mange kroniske sykdommene, og hvilken rolle spiller genene når det gjelder sykdom og helse? Grensesprengende norsk dokumentar om vår helse!

Spilletid: 1 time og 20 minutter, norsk tale.

Om vårt nære forhold til fuglene

Fuglenes vidunderlige verden

Fuglene er vår viktigste forbindelse til naturen, de har lært oss mye om oss selv, og spennende forskning kommer til å lære oss mer. Basert på på nyere forskning og gammel folketro.

Praktisk livsvisdom fra toltekerne

De fire leveregler

Den som er ren i ord, lar være å forutsette ting, lar være å ta ting personlig og alltid gjør sitt beste, vil få full kontroll over livet, sier don Miguel Ruiz. Praktisk livsvisdom fra toltekernes mysterietradisjon

CD

Slank med personlig tilpasset kosthold

Lettere

Lei av fagre løfter om quick fix? Trine Dahlmo, ernæringsterapeut og NLP-coach med mange års klinisk praksis og flere tusen slanke og fornøyde klienter, tilbyr deg det motsatte: en måte å leve på, for alltid.

Matkultur uten landegrenser

Hummus og granateple

Opplev smaken av Tyrkia og Midtøsten i ditt eget hjem. Retter og smaker utviklet og perfeksjonert fra generasjon til generasjon under en lang rekke dynastier og imperier.

2 stk lavendel duftpose

Tilsett frisk duft av lavendel til ditt hjem i stedet for skadelige kjemiske dufter. Perfekt for å ha i klesskapet.

Kundalinimeditasjon

Kathryn McCusker oppfordrer deg til å vekke kundalini og hjelpe energien til å stige opp gjennom kroppens chakraer ved hjelp av meditasjon, yoga, pust og bruk av bandhaer, yantraer, mudraer og chanting.