Hovedbok

Organer i lange baner av Andrea Freund og Lucia Schmidt

Alt om våre mindre kjente indre organer!

Vet du hvor milten sitter, og hva den er god for, og at navlen er mer enn en lo-samler? De fleste kjenner de store organene våre, som hjerte, tarm og lunger. Men ikke like godt de mindre organene, selv om vi er like avhengig av dem som av de store.

Forståelig og underholdende om kroppens finstemte maskineri, og hvorfor vi bør lytte til alle instansene mellom hodet og tærne!

«Synkronitet er de dødes språk»

Synkronitet

og

Åndene kommuniserer med oss på et utall måter og i mange former og fasonger. Synkronitet, meningsfulle tilfeldigheter som hever antennene våre og utvider bevisstheten, er en viktig del av deres kommunikasjon.

Pendel i moseagat

Moseagat styrker din selvtillit og aksept av deg selv, gir trygghet og velvære, samt jording.

Pendlen er mellom 2-3 cm lang og kjedene mellom 17 - 19 cm. Strørrelse og farge vil kunnevariere da dette er krystaller

De egentlige årsakene til depresjon – og de overraskende løsningene

Frakoblet

Den prisvinnende engelske journalisten Johann Hari fikk det ikke til å stemme: Han var 39 år, og for hvert år han hadde levd, hadde omfanget av depresjon og angst økt i Storbritannina og i den vestlige verden. Hvorfor? Så, som voksen, la han ut på en lang reise verden over for å intervjue ledende eksperter om hva som forårsaker depresjon og angst, og om hva kan løse det. Han lærte at det er vitenskapelige bevis for ni forskjellige årsaker til depresjon og angst – og at denne kunnskapen gir håp om en løsning.

Månen - din kosmiske veileder og planlegger!

Månologi

Når du blir kjent med månens magiske åtte faser, vil det kunne hjelpe deg til å gjøre endringer til det bedre på flere av livets områder. Du vil lettere kunne forstå hva du kan forvente i dagene og ukene som ligger foran deg, og hvordan du best kan tidsstyre viktige begivenheter i livet, som å bytte jobb, flytte og inngå eller avslutte et forhold.

Temaet for 2020 er livsglede!

Kalender 2020

Årskalenderen utkommer for 29. gang! Nok en gang har forfatteren laget en klok, vakker og humoristisk kalender – en liten perle, et kunstverk, noe å smile litt av hver dag. Kalenderen er den perfekte gaven til deg selv eller dem du er glad i. Det er alltid lett å kjenne seg igjen i Iben Sandemoses skildringer av livets oppturer og nedturer.

Gjennom lysmuren

På 1980-tallet opplevde Bente Müller «å bli satt på Naturens egen skolebenk», en ukjent Intelligens kommuniserte med henne på et ukjent språk. «Jeg hadde en ekstraordinær naturopplevelse som ga meg total innsikt i en ukjent del av naturen.» Boken skapte heftig debatt. I våre dager erfarer vi fortsatt at noens åndelig forankrede forståelse av virkeligheten provoserer andres eksistensgrunnlag.