HOVEDBOK

Engler for hånden

«Denne boken inneholder hemmeligheter som jeg nå har fått vite at jeg kan og må avdekke.» Lorna viderefører fortellingen fra suksessboken Engler i mitt hår og beretter mer om sitt fascinerende liv med englene.

Fra medlemsbladet:

Førjulshjelp!

Listelykke jul

Ypperlig hjelp til å huske og planlegge alt som skal gjøres før jul: husarbeid, gaver, julekort, menyer, juleaktiviteter og mye mer, også oppskrifter på julemat og julegodt. For inspirasjon, orden og oversikt i den hektiske førjulstiden!

Juleferien er reddet!

Julequiz 2017

Test jule-kunnskapene dine! Aldri en kjedelig feriedag med en quizbok for hånden - mye moro for hele familien gjennom hele julen.

Beroligende balsam

Maria Magdalena balsam

Balsamen inneholder en rekke urter, i særlig grad Nardostachys jatamansi (falsk Baldrian) som vokser vilt i Himalaya mellom 3500 og 4500 moh. og er høyt skattet innenfor ayurvedisk medisin. Anvendes på huden for indre eller ytre plager, emosjonelle og fysiske. 15 ml

JULEBAZAR

Chants of Heaven

Chants of Heaven

To lengre hymner fremført som stillferdig bønn og meditasjon ved hjelp av vokal og instrumental. Komponisten takker englene for at han våknet en natt med melodiene i hodet.

Spilletid: 1 time

A Relaxing Christmas

A Relaxing Christmas

Det prisbelønnede new age-musikerparet Llewellyn og Juliana fremfører syv eterisk vakre julesanger.
Spilletid: 60 minutter

Planlegg 2018

Julestemning!

Julesang

Alle versene til førti av våre vakreste julesanger gjengitt med tekst, notesatser og musikkakkompagnement på en medfølgende lydavspiller. Utvalgt, presentert og akkompagnert av kantor Alf Knutsen på klaver og sunget av Henrik Sand Dagfinrud og Anine Kruse Skatrud. Total spilletid: 2 timer.

Julesang av Alf Knutsen (Innbundet)

Lytt, les og lær!

Dyrelyder og fuglesang i norsk natur

Pattedyr, fugler, frosker og insekter bruker sang eller rop for å varsle, lokke og skaffe seg en partner. Alle vil at akkurat deres sang eller rop skal bli hørt. Trykk på knappen og hør 100 norske dyr!

Energica-bøker er den beste julegave!

Ditt kjede, din energi

Lag ditt eget malakjede

En personlig mala er et energiladet så vel som vakkert verktøy for indre kontemplasjon med en åndelig og psykisk kraft inngitt av deg. Fyll ditt malakjede med minner og symboler av verdi for deg og bruk det i det daglige som et kontaktpunkt mot ditt åndelige liv.

La nissefar spre godlukt!

Røkelsessett

Et festlig lite røkelsessett som inneholder 8 kjegler røkelse, en nisse som røkelsesholder og små fyrstikker. Mål på nissen: 4 x 6 cm

Medfølelsens gudinne

Kuan Yin orakelkort

Kuan-Yins medfølende energi når deg gjennom hvert eneste av de 44 kortene. Budskapene er inspirert av hennes tilstedeværelse og veiledende stemme. De rommer praktisk visdom og øvelser som vil nære deg på din åndelige vei.f