Hovedbok

Moder jords energibomber

Krystaller virker ved at de utstråler en energi som holder seg på en konstant frekvens. Når en krystall plasseres på eller i nærheten av et område i kroppen som vibrerer på en lavere frekvens, påvirker krystallen kroppen til å komme i overensstemmelse med krystallens høyere frekvens. Det kan blant annet bety at vi vil bli oppløftet hvis vi føler oss nedstemt og bringer en krystall inn i energifeltet vårt.

«Krystallmagi er skrevet med sjarm, dyp kunnskap og den typen magi som bare kan komme etter årelang tillit til og arbeid med de usynlige riker.»

Christiane Northrup, lege og suksessforfatter.

Røykrensing med salvie

Hvit salvie

Salvie er en hellig plante som har vært i bruk fra de tidligste tider. Den er kjent for sin rensende effekt. Å brenne salvie før et ritual bidrar til å fordrive negativ energi og gjenopprette balansen i et gitt rom. «Røykrensing» med salvie er en urgammel praksis fra Amerikas urinnvånere og andre innfødte kulturer. Et rensende «røykbad» som kan benyttes for å rense en person, et sted, en gjenstand eller et rom for negative energier eller påvirkninger. Når røyken oppløses, tar den den uønskede energien med seg.

I sporene til samene som reiste ut og oppdaget verden

En samisk verdenshistorie

Følger sporene etter samene som reiste ut og oppdaget verden. Medrivende om «folket ved verdens ende» gjennom utvalgte dykk i deres historie, kunst, film, musikk, myter og legender – og utferdstrang.

Perfekt dagstursekk!

Bergan Hugger ryggsekk 30 L stålblå

Kvalitetssekk fra Bergans som kan brukes til det meste – uansett om du skal på fjellet, til byen, på jobb eller på trening. Farge: stålblå. Vekt 385 gram.

Kyle gir deg guts til å bli en kriger for lyset!

Lyskriger

En lysarbeider er en hvilken som helst person som har hørt det indre kallet til å utgjøre en forskjell i verden; lyskrigeren er den som velger å svare på kallet. Det er ikke alltid lett.

Du blir det du gjør!

21 livsendrende ritualer

Det er ikke de store hendelsene, tankene eller avgjørelsene som er nøkkelen til varig, positiv endring; det er hverdagens små, repetitive handlinger. Lær å fylle gjentakende daglige gjøremål med mening, kraft og intensjon.

En besettende roman om skjebne og valg, virkelighet og illusjon

De udødelige

4 søsken i kjedsom desperasjon oppsøker en klarsynt som påstår å kunne forutsi enhver persons dødsdato. Spådommen skal i stor grad påvirke livene deres. Roman om fortellingens kraft, troens natur og om nådeløst ubrytelige familiebånd.

Hvem er din læremester?

Finn ditt hovedchakra

Vi kommer til verden med en sterkere tilknytning til ett av våre syv chakraer. Dette er ditt hovedchakra, den primære energien du ledes av, og som definerer hvem du er. 

Vet du hvilket som er ditt hovedchakra og din veiviser gjennom livet? 

Intet spørsmål er for lite eller for stort

Pendel med månestein

Månestenens sterke ”magnetisme” skal tiltrekke seg det gode og frastøte det onde. 6-fasettert pendel i månestein med Ohm-tegn, 3 cm lang og kjedet er 18 cm

For deg som ønsker mer utfordrende øvelser

Yoga for glede og energi

Kjent med de vanligste yogaøvelsene og kunne tenke deg å gå videre? Da vil du ha glede av Bente Helene Scheis nye yogabok med øvelser og stillinger for den som allerede har gjort litt yoga og definerer seg selv som viderekommen!

Klassisk yoga

Yoga helt enkelt!

Gjør yoga med Bente Helene Schei – enkelt, klassisk og tilpasset ditt nivå! Korte og lengre programmer og egne serier for tarm og fordøyelse, rygg og nakke, balanse og konsentrasjon.