Hovedbok

Spirit Hacking av Sjaman Durek

Sjaman Durek forklarer på jordnært vis hva sjamanisme er: ingen religion, men en levemåte med potensial til å kunne endre livet ditt til det bedre.

«Den eneste måten vi kan forandre verden på, er ved å forandre vår måte å tenke og være på»

Han deler praktiske metoder og teknikker fra hans egen sjamantradisjon som kan hjelpe deg til å få kontakt med din personlige kraft, fri deg fra frykt og velge en livsvei basert på kjærlighet, sann styrke og en positiv livsanskuelse.

Lær å lytte til energien!

Energien taler

Inspirasjon og praktiske råd for vekst og forvandling på områder som betyr mest for oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft, livshensikt og velvære. Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene som han har hatt kontakt med i nærmere tjue år.

Dekorativ og kraftfull

Livets blomst, uro

En flott uro i sølvblankt stål, 15 x 15 cm, med opphengskrok, og med 10 ringer som skaper uroen om til en roterende «ball» når du vrir dem i stilling. Livets blomst utstråler kraft og harmoni!

Skogens konge

Lars Monsen

og

Personlig og åpenhjertig Lars Monsen forteller om fantastiske erfaringer fra utallige turer, om nær døden-opplevelser, om oppveksten og om et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning. Og om hva som driver ham.

Celestial Music of Plants

Danske Charlotte Bech synger med plantene sine! Hun chanter vediske tekster for en rekke medisinplanter basert på tanken om at man kan oversette plantenes elektromagnetiske energi til lyd og nyttiggjøre seg plantens essens gjennom å lytte til dens «sang». Sammen med CD-en følger en lengre beskrivelse på dansk om plantesang, og om Charlotte Bech som blant annet er utdannet lege og kirurg. CD-en er spilt inn i Søvind kirke fra 1150.

Plantene – langt mer sofistikerte enn oss!

Planterevolusjonen

De mangler både hjerne og sentralnervesystem,men plantene «leser» i større grad enn dyrene sine omgivelser: reagerer raskt på mulig ytre farer, husker tidligere ubehagelige situasjoner og tilpasser seg raskt nye omgivelser.

Naturens gull!

Honning

Om honning som medisin og næringsmiddel gjennom historien, og hva du kan bruke den til. Med oppskrifter på middagsretter, desserter og kaker, og ulike former for drikke.

Light

Utvalgte melodier for å guide deg på din indre reise til det rene, sterke lyset til sjelen.

 

Spilletid: 63.30

Livet bare er

Fargesterke og livsglade tegninger, og tekst, som har hjulpet forfatteren i hennes sorgprosess, og som hun tror vil kunne inspirere og hjelpe andre.

Moder jords energibomber

Krystallmagi

og

Om hvordan naturens «smykker» virker, hva de virker for og hvordan du bruker dem, i alt fra meditasjoner til ritualer for å skape velstand og harmoni, styrke skaperkraften og kontakten med kosmos.