Medlemsblad

Nr. 4/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Kropp i balanse

Savner du å kjenne deg hjemme i deg selv – skjerpet, energisk, uthvilt og harmonisk? Det kan være hormonbalansen som trenger å justeres.

Et medisinfritt veikart som systematisk fører til bedre helse og økt vitalitet!

Mot en ny horisont

Oppvåkningen

Med utgivelsen av fjerde og kanaliserte bok i Pistis Maria-serien, har Maria Magdalena fullført sin oppgave i vår tid. «Nå er prosessen fullført for gjenoppvåkningen av det kvinnelig guddommelige i det astrale, og vi venter på at det skal senke seg en ny bevissthet som så kan føre til en annen type handling på jorden. Jeg kan ikke gjøre mer. Jeg har sagt det jeg har sagt.» Og vi har fått det vi skulle få, takket være Anne Gjeitanger. Vi er nå på vei inn i en ny tid.

Det kan være at hjernen din blokkerer vektreduksjon!

Spis deg fri

Lær hvordan hjernen blokkerer vektreduksjon, og hva du kan gjøre med saken. Baserer seg i motsetning til alle andre metoder for vektreduksjon på moderne hjerneforskning, og viser seg å være effektivt for alle som ønsker og gå ned i vekt og kurere ulike former for matavhengighet og cravings.

Lær av katten!

Catfulness

Katten behersker kunsten å leve i øyeblikket, og har alltid gjort det. Den firbente byr på et syv ukers mindfulnessprogram for oss mennesker, illustrert med en rekke sjarmerende fotografier fra kattens lykksalige hverdag.