HOVEDBOK

Du er medisinsk intuitiv

Om de fire hovedgruppene og de fem grunnleggende ferdighetene innenfor medisinsk intuisjon, og med tester som bestemmer hvilken type medisinsk intuitiv du selv er. Pluss enkle trinn for trinn-øvelser, styrte visualiseringer, praktiske råd og klienthistorier.

 

Heftet

Feng shui - et fengende energifag!

Se opp se ned

Forteller deg hva feng shui egentlig er, hva en profesjonell utøver av energilæren kan avdekke av gode og dårlige innflytelser omkring deg, inne og ute, og hvordan du kan oppnå bedre flyt og større hell og trivsel i livet.

Anheng med turkis og korall

Anheng i sølv med turkis og korall

Tegnene viser det hjerteåpnende buddhistiske mantraet Om mani padme hum hvis resitasjon er den mest utbredte rituelle handlingen blant tibetanere. 3 x 3 cm i sølv med turkis og korall. Kjede følger ikke med.

Smykkesalg!

Tema: meditasjon

Mediterende Buddha

Buddhafigur i meditasjon

Buddha, Siddhartha Gautama, levde rundt år 500 f.Kr. Ærestittelen buddha betyr 'den opplyste'. Buddhafiguren i lotusstilling har rike detaljer. 

Laget av stein og polyresin. Høyde: 13 cm

Med Ohm på veggen

Ohm veggsymbol

Det hellige tegnet Ohm symboliserer universet. Ohm anses som en primærlyd, og de fleste mantraer begynner derfor med Ohm. Veggsymbolet er laget av messing.
Mål: ca. 17 x 17 cm

 

Dyrekommunikasjon

Lær deg å lytte!

Mitt liv som hest

Dennis Holmberg har hele sitt liv jobbet med hester, ridd dem, trent dem, gitt dem fysioterapi og nye sko ved behov, men kanskje først og fremst healet både dem og andre dyr, og mennesker, gjennom mange år. Nært og personlig om de firbentes tanker om sine eiere.

CD

YOGA

Terapeutisk yoga

Yoga som terapi

og

Om yoga som et redskap til å håndtere de utfordringer som angst og uro, depresjon, stress og utbrenthet, traumer og tilknytningsvansker foruten spise- og søvnproblemer kan gi.

Bibliotek

Om din førfødselsplan

Sjelens vekst

Klienter i regresjon forteller at vi før fødselen lager en blåkopi av det livet vi skal leve på jorden. Blåkopien fyller vi med mening og hensikt. Åndelige veiledere og opphøyde mestere hjelper oss. Bli kjent med din førfødselsplan, lær om de syv sjelearketypene, din sjelestråle og ditt forhold til kosmos.

Et symbol på evigheten

Evighetssymbol, anheng

Anheng med evighetssymbol i ekte sølv med stener i chakraenes farger. Mål: ca. 4,5 x 1,5 cm. Kjede følger ikke med.

Skytsengelen din er med deg!

Engel i bergkrystall

En skytsengel i bergkrystall, som skaper flyt og bevegelse i energisystemet ditt. Mål: 4 x 2 cm + karabinkrok.

YOGA i detalj

Yoga

Med store fargeillustrasjoner som viser over 60 øvelser utført på matten og hva som skjer på muskelnivå. Mer brukervennlig kan en yogabok knapt bli – et must for yogabiblioteket ditt!