Medlemsblad

Nr. 8/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

HOVEDBOK

Kroppsro

HVIL DIN KROPP!

Enkle helseforvandlende meditasjonsteknikker som kroppen din, og sinnet ditt, vil takke deg for. Med øvelser som bidrar til å løse konkrete problemstillinger.

 

 

CD

Gjør yoga med hendene!

Mudraer for vår tid

Mudraer er urgamle håndposisjoner som i likhet med lysbryteren på stueveggen din kontrollerer strømmen – kroppens energistrøm.

Enkle å utføre, men kraftfulle nok til å kunne forandre livet ditt.

Yoga for sansene

Patanjalis yoga sutra

«Gjennom å meditere på hvert enkelt sutra vil den egentlige meningen vokse frem i deg, og ved å praktisere det du lærer i ditt daglige liv, vil sutraene bli levende for deg.»

Praktbok og bruksbok om de filosofiske sidene ved yoga.

Om «de hellige fire»

Livsforvandlende mat

«Vannholdig plantekost er den eneste måten vi kan få i oss det levende vannet på, og alle andre former for næring som kroppen har et så desperat behov for,» sier Anthony William som mottar informasjon direkte fra Ånd. Frukt, grønt, urter og krydder samt ville vekster er nøkkelen til helbredelse av en lang rekke lidelser.

Om helse og healing

Medisinsk klarsynt

En guddommelig ytre stemme forteller medisinsk klarsynte Anthony William hva som feiler den som oppsøker ham. Om sannheten til en lang rekke sykdommer og årsakssammenhenger som ikke vil bli oppdaget av vitenskapen på mange år.

Her i dag, borte i morgen ...

Landene som forsvant

Rystende verdenshistorie, lyriske skildringer og underfundige detaljer om land som ikke lenger eksisterer. Bli med på en eventyrlig oppdagelsesferd til alle verdens hjørner, gjennom jungel og ørken, fra pulserende byliv til øde steppeland.