HOVEDBOK

Lag ditt eget malakjede

En personlig mala er et energiladet så vel som vakkert verktøy for indre kontemplasjon med en åndelig og psykisk kraft inngitt av deg. Fyll ditt malakjede med minner og symboler av verdi for deg og bruk det i det daglige som et kontaktpunkt mot ditt åndelige liv.

Fra medlemsbladet:

ROSA MALA

Materialpakke, rosa mala

Lag en mini-mala med stener av rosenkvarts (8 mm) som åpner hjertechakraet og unakitt (6 mm) som fremmer kjærlighet, healing, beskyttelse og trygghet. Posen inneholder alt du trenger: stener, gurusten, strikk og lysegrønn dusk samt oppskriften på hvordan du går frem.

 

LILLA MALA

Materialpakke, lilla mala

Lag en mini-mala med stener (8 mm) av ametyst som forholder seg til kronechakraet og labradoritt som stimulerer intuisjonen, klarsynet og dine mediale og telepatiske evner. Posen inneholder alt du trenger: stener, gurusten, strikk og lysegrå dusk samt oppskriften på hvordan du går frem.

Visdomsfylt veggkalender 2018

Kalender 2018: Din indre visdom

Innsiktsfull veggkalender med en fargesterk månedlig mandala og meditativ fornyelse, en tekst om nymånens betydning og en kinesiologisk kommentar til månedens forhold til meridianlæren. Med enkle, reflekterende månedlige øvelser for personlig vekst og fornyelse og en klassisk kalenderdel.

BAZAR

Egypt kaller!

Kybalion

Syv nøkler til mysterielære fra det gamle Egypt som er like aktuell i dag som for flere tusen år siden. Nøklene kan forståes som syv prinsipper for menneskenes liv og universets skapelse. Kybalion har inspirert flere forfattere i nyere tid, ikke minst Rhonda Byrne (The Secret/Hemmeligheten).

Body Mirror System

KURS

Healingkurs basert på Martin Brofmans bok: Alt kan heales
Ingen forkunnskaper er nødvendig.
 

LES MER
 

27. og 28. januar

Kroppen speiler ditt sinn

Alt kan heales

Martin Brofman trodde ikke på noe av det som står i hans egen bok, før han fikk vite at han hadde en svulst i ryggmargen og ble gitt maks to måneder å leve. Hans banebrytende healingsystem lar oss lese kroppen som et kart over bevisstheten slik at vi kan spore årsaken til symptomer for så å kunne behandle dem.

Om våre vanligste medisiner

Pillebefinnende

Har leger for tett kontakt med legemiddelindustrien? Blir all legemiddelforskning publisert? Og hva vet vi om våre vanligste medisiner? Gravejournalist Niels Chr. Geelmuyden stiller bevisstgjørende spørsmål ved bruken og virkningen av våre vanligste medisiner og retter søkelyset mot utbredt forskningsjuks og mot legemiddelindustriens arbeidsmetoder.

Pust er kraft

Bevisst pust

Lær å utnytte pustens kraft til å gi slipp på uønskede følelsesmønstre og spenninger, dempe bekymringer og stress, styrke immunforsvaret og takle sinne og depresjon på en konstruktiv måte.

Lotus med ametyst

Anheng i sølv

Anheng med lotus i ekte sølv og ametyst som har healende egenskaper og kan styrke din åndelige oppvåkning. Lengde: 4,5 cm Bredde: 2,5 cm Kjede følger ikke med.

Hvem er vi?

Opprinnelse

Mesteren av gåtekrim er tilbake med en ny Robert Langdon-roman! I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!
Dan Brown har solgt mer enn 200 millioner bøker verden over, og bøkene hans er utgitt på 56 språk.