Hovedbok

Dører til ditt indre av Eileen Caddy

365 daglige meditasjoner fra Findhorn

Eileen Caddy er for mange synonymt med økolandsbyen og senteret for åndelig vekst nord i Skottland: Findhorn. Både ektemannen Peter og familievennen Dorothy Maclean var sentrale skikkelser i etableringen av senteret på 1960-tallet. Men Findhorns grand old lady er og blir Eileen Caddy. Det var hennes «stille, indre røst» og visjoner som ble gitt henne, som ble senterets grunnmur og reisverk.

Dører til ditt indre inneholder 365 kanaliserte tekster mottatt av Eileen. Boken kom ut i 1986 og forelå på norsk i 2001. Nå utgis den på nytt, med et fyldig og opplysende forord av en av forfatterens tre sønner, Jonathan, som kaster et interessant lys over de tidligste årene.

Ayurvedic Healing Cycle

Musikk er et urgammelt aspekt ved ayurveda, og fra tidenes morgen har musikk vært en del av den indiske kulturen. De sju sporene på denne CDen er akkompagnert av mantraer som sies å ha en healende virkning. Med sitar, fiolin og tabla.

Spilletid: 75 minutter

Secret Chants, a trip to India

Sju mantraer som kan stimulereåndelig vekst og utvikling på ulike livsområder. Det siste sporet, Gaiatrymantraet, blir vanligvis fremført på én måte, men på Secret Chants er den fremført på 48 forskjellige måter.

Spilletid: 73 minutter.

Nytt blikk på maten du spiser

Nytt blikk på autoimmun sykdom

og

Om du har en autoimmun sykdom, har du en kronisk betennelse i kroppen, sier legeparet Hexeberg. De legger frem en ny forståelse av denne type sykdom, og forteller historiene til pasienter som har fått et nytt liv ved å endre sitt kosthold.

Nye rollemodeller!

Huldra er hel

Hel regnes av mange som Nordens eldste gudinne og forfatterene mener at de norrøne gudinnenes egenskaper lever videre i Huldra, «den siste ‘levende’ kvinneskikkelse fra mytenes og eventyrenes verden».

«Å skrive for hånd gjør noe med hjernen vår»

Min tid 2020

Min tid 2020 hjelper deg til å la tankene dine bli til ord som igjen kan bli til handling. Slik at du mot slutten av 2020 kan se tilbake på året som er gått og se at det er fylt med det aller meste av det som gjør deg glad! La Bjørgs bilder og visdomsord inspirere deg til å ta vare på den tiden du har og fylle den med glede!

Min tid 2020 hjelper deg til å fokusere på hva og hvem i livet ditt som betyr mest for deg – og sette pris på det og dem!

Våg å leve DITT liv - få bedre hverdager

Hverdagsbobler

og

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme? Med eksempler fra levd liv forteller søstrene Thorhallsdottir om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er!

Trettitre norske trær - og hva de har vært vitne til

Trettitre norske trær

Den prisbelønte journalisten Ole Mathismoen tar oss med på en kulturhistorisk natursti til de eldste og største trærne som vokser rundt om i landet vårt. Vi møter hule eiker som er bolig for hundrevis av insektarter, ei urgammel furu hvor forbrytere ble hengt og et hult tre som ble brukt som skjulested av både røvere og prester, og trær som har opplevd og overlevd vikingtiden, svartedauden, heksebrenning, danskekonger og verdenskriger.