Hovedbok

Magiske bånd

Om dyrenes sjette sans og medfølende evne, om bånd mellom dyr, telepati og samtaler med dyr, om healing og beskjeder fra den andre siden, og om reinkarnasjon og sjelevenner med mer!

«Verden blir ofte enda mer fantastisk og enda vakrere for dem av oss som elsker dyr. Jeg tror at den dypere bevisstheten til dyrene våre bærer en magi i seg som vi kan lære så mye mer om. Det finnes langt mer i og rundt de fantastiske kjæledyrene våre enn vi så langt har oppdaget.»

Underholdende og opplysende om våre firbente læremestere i livet og etterlivet.

Veiviserkort+hefte

48 magiske kort med en fyldig veiledning.

Om du velger å trekke et kort eller å legge et større kortlegg har alle kortene et budskap til deg. Bruk de intuitivt, hvis et kort faller ut mens du stokker, har det et viktig budskap til deg. Å se på bildene og lese teksten har i seg selv en styrkende virkning og setter i gang bevegelse, befrielse og kanskje helbredelse. De vil hjelpe deg å helbrede fortiden, og gi innsikt og veiledning for hvordan fremtiden kan utfolde seg.

Pendelsvingninger

Kaare B. Stray har gjennom sine kunnskaper om naturmedisin hjulpet mange mennesker til et bedre liv. Det var da han selv ble alvorlig syk at interessen for naturmedisinen ble vekket – fordi legene ved Rikshospitalet ikke kunne hjelpe ham.

Veier

Gå 2019 i møte med utvalgte sitater fra populære Paulo Coelho.
Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

CD

Kjærlighetens budbringere

«Hvem er jeg, hvorfor er jeg her og hva er min oppgave?» spør Karen-Sofie Thorstensen, i likhet med mange. I motsetning til mange har hun også svarene – som er basert på kontakten med høyt utviklede sivilisasjoner i andre virkeligheter.

En fysisk vei til opplysning

Hvordan komme til Nirvana uten å dø først

og

Pilegrimstur til 88 buddhisttempler – 1400 kilometer på Shikouku i Japan

En reiseskildring, men samtidig et møte mellom vestlig og østlig tenkning når det gjelder bevissthet, helse, identitet og selvforståelse. Boken tar opp temaer knyttet til japansk historie, kultur, tradisjoner, dagligliv og samfunnsstruktur. Den forteller om møter med andre pilegrimer fra hele verden og følelsen av å være fremmed i et land hvor man hverken forstår språk eller tegn.

Bønner for bedre helse

Bedre med bønner

og

Trodde du at bønner kun var magefyll, må du tro om igjen. Bønner er en kraftfull vegetabilsk proteinkilde; behandlet på rett måte, tilfører bønner kroppen din resistent stivelse. Det gjør godt for tamene dine så vel som for blodsukkeret ditt.

Tenk enkelt – nyt mer!

Tenk enkelt

Ønsker du å vie mer tid til det som gir energi og glede? Trenger du hjelp til å roe sinnet? I en verden full av alternativer og uendelige valgmuligheter er det lett å gå seg vill. Når man i tillegg stiller høye krav til seg selv og omgivelsene, kan man trenge en psykologisk verktøykasse for å kunne lære å begrense, prioritere og være til stede i eget liv.

Inderen i Alvdal

Baral

På 1900-tallet dro en velutdannet ung hindi av eldgammel kongeslekt, ved fødsel erklært å være av hellig herkomst og forstått som en rishi (en seer), til Vesten for å spre kunnskap om indisk filosofi. Vismannen bosatte seg i Alvdal. Et fantastisk stykke (indisk-)norsk kulturhistorie!

Heal deg selv

Finn din indre healer

Om forfatterens egenutviklede healingmetode som identifiserer og fjerner de grunnleggende årsakene til og utslagene av sykdom. Kloke betrakninger omkring vanskelige livssituasjoner vi alle møter og med praktiske øvelser i energihelbredelse.