Hovedbok

Lyskriger

Om å velge å være kraftfull, sterk og brennende – med masse kjærlighet!

«Kanskje kan man si at det å være en lyskriger i alt vesentlig er å være en lysarbeider, bare at man i tillegg har sort belte i tøffhet.»

En lysarbeider er en hvilken som helst person som har hørt det indre kallet til å utgjøre en forskjell i verden; lyskrigeren er den som velger å svare på kallet. Det er ikke alltid lett. Kyle oppfordrer deg til å finne ut hva det er som holder deg tilbake; med Lyskriger utstyrer han deg med en åndelig rustning i ditt arbeid som lyskriger.

BALIPURA Crystal infused healing mist - Grounding

Krystaller: svart turmalin, røykkvarts, hematitt og bergkrystall

Grounding, jording, er som røttene til et tre som holder seg fast i jorda. Dette skaper en forbindelse til moder jord, noe som gir oss mer stabilitet og styrke i vårt daglige liv.

BALIPURA Crystal infused healing mist - Protection

Krystaller: citrin, svart turmalin, tigerøye og bergkrystall

Protection, beskyttelse, hjelper deg med å rengjøre auraen din for negative vibrasjoner og styrke energiområdet ditt slik at det vibrerer på en høyere og mer stabil frekvens og dermed virker som et skjold mot andres negative energier.

BALIPURA Crystal infused healing mist - Pure love

Krystaller: rosekvarts, jade, chrysoprase kalsedon, aventurin og amasonitt.

Hvis du føler deg blokkert når det gjelder noe å gjøre med kjærlighet og forståelse, er dette sprayen for deg. Den vil hjelpe deg med å åpne opp for medfølelse og integrasjon. Mange ganger lager vi et forsvarssystem som skjuler hjertet vårt, og det kan mykes med Pure Love.

BALIPURA Crystal infused healing mist - Let go

Krystaller: bergkrystall, ametyst og sodalitt.

Du har et behov for å frigjøre ting som du allerede har prosessert for å få mer plass til nye ting som kommer. Let Go, å gi slipp, er koblet til vest, til solnedgangen.

Inspirasjon til å finne den rette

Astrologiske lykketreff

Om hvordan du kan bruke stjernetegnet ditt til å finne drømmepartneren. Vet du hva som gjør deg lykkelig, og hva du trenger i et forhold, vet du også hvem du skal lete etter.

Ditt eneste uerstattelige organ

Hjernen er stjernen

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad? Hjernen er stjernen innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.

Småtrist og deppa? Stress ned!

Hverdagslykke

Sett pris på det du har og nyt øyeblikket! Psykolog Daniel Bergheim Botnmark er klar over at det er lettere sagt enn gjort. Nettopp derfor har han samlet forskning og erfaring i tolv kraftfulle, konkrete og morsomme øvelser som hjelper deg til å stoppe opp og ta et skritt nærmere gleden.

La deg inspirere til fornyelse og foryngelse av kropp og sinn

Hvile

Ved hjelp av fysiske avslapningsteknikker som yoga, meditasjon og pusteøvelser med tillegg av mudraer, bandhaer og urlyd, viser Yogi Ashokananda ved hjelp av tekst og tretti fargeillustrerte trinn for trinn-øvelser at kroppen er inngangsporten til sjelen. La deg inspirerer til fornyelse og foryngelse av kropp og sinn!

Klar, ferdig, koble av!

Unplug

Logg ut og meditere en liten stund hver dag for å få ny kraft og energi! Ved å lære deg å koble av og meditere vil du bli mer bevisst tilstedeværende og nyte livet mens det faktisk skjer. 15 minutter om dagen kan forandre livet ditt!

CD

Yoga i kroppen

Yoga anatomi

og

Om hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelser i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Et uvurderlig referanseverk for alle utøvende av yoga.

Om alt hun ser

Alt jeg ser

Lilli Bendriss forteller om sitt eventyrlige liv, fra unge år på Sunnmøre til dagens spøkelsesjakt i Åndenes makt.
Om hvordan det egentlig oppleves å få kontakt med ukjente krefter samtidig som hun reflekterer over oppgaven hun er blitt tildelt i dette livet: Å være et talerør fra kosmos; bygge en bro mellom verdenene.

Avvis din indre kritiker!

Selvmedfølelse - finn din indre venn

Selvmedfølelse er å være snill med deg selv når du opplever nederlag. Det er ikke det samme som selvmedlidenhet, som betyr å synes synd på deg selv.
Når vi viser selvmedfølelse, ber vi vår indre kritiker tie, og vi viser oss selv like stor forståelse som vi ville vist en venn i vanskeligheter.