Medlemsblad

Nr. 1/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Sannheten om skjoldkjertelen

Sykdom i skjoldkjertel er et medisinsk mysterium. Medisinsk klarsynte og mediale Anthony William avdekker at Epstein Barr-viruset spiller en avgjørende rolle. Han punkterer myter og vanlige forestillinger om skjoldkjertelen med opplysende svar. Med kosholdsråd og naturlige teknikker for helbredelse.

«Den lille kjertelen foran på halsen din er ikke sjef over stoffskiftet, slik alle tror»

 

Innendørs urtehage!

Fiskars Herbgarden

HerbGarden skaper de perfekte lysforholdene for urter og er enkel i bruk. Sett på LED-lyset, fyll vannreservoaret med vann, og sett i urtene. Så kan du nyte friske urter gjennom hele året.

Høyde: 11cm
Lengde: 36,8cm
Bredde: 22,7cm

Spirer året rundt!

Spireglass Gefu

Driv frem spirer til salat, vegetar- og veganretter i spireglasset, som har ventilasjon og en liten vannbeholder. Sett det lyst og lunt, så kan du drive frem friske spirer året rundt. Spirefrø får du kjøpt i helsekostbutikker og i nettbutikker som fører spirefrø.

Høyde: 18 cm

Diameter: 12 cm

I medisinens tjeneste

Medisinsk klarsynt

En guddommelig ytre stemme forteller medisinsk klarsynte Anthony William hva som feiler den som oppsøker ham. Om sannheten til en lang rekke sykdommer og årsakssammenhenger som ikke vil bli oppdaget av vitenskapen på mange år.

De hellige fire

Livsforvandlende mat

«Vannholdig plantekost er den eneste måten vi kan få i oss det levende vannet på, og alle andre former for næring som kroppen har et så desperat behov for,» sier Anthony William som mottar informasjon direkte fra Ånd. Frukt, grønt, urter og krydder samt ville vekster er nøkkelen til helbredelse av en lang rekke lidelser.

Indiskinspirert skulderveske med speildetaljer

Gå sommeren i møte med en indiskinspirert skulderveske i kraftig bomullsstoff med glidelås, dekorert med runde speil og pomponger i glade farger! Fôret og med en innvendig glidelåslomme med plass til lommebok og mobiltelefon. Veske: 43 x 36 cm. Skulderrem: 4,5 x 90 cm.

Skjerf Arts & Craft dusgrønt

Lekkert skjerf i en dus grønnfarge. Størrelse 180 x 90 cm. Materiale er 100% viskose. Perfekt tilbehør til lyse sommerkvelder.