HOVEDBOK

Hvile

Ved hjelp av fysiske avslapningsteknikker som yoga, meditasjon og pusteøvelser med tillegg av mudraer, bandhaer og urlyd, viser Yogi Ashokananda ved hjelp av tekst og tretti fargeillustrerte trinn for trinn-øvelser at kroppen er inngangsporten til sjelen. La deg inspirerer til fornyelse og foryngelse av kropp og sinn!

På plakaten

CD

Mindfulness

Guidede øvelser i mindfulness av og med Linn Stokke basert på hennes egen praksis og erfaring gjennom mange år.

Årsplanlegger 2018 / Musikk til ro

Dagbok, følgesvenn og veileder

Frihet. Årsplanlegger 2018

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.

CD

Bazar

Englenes budskap

CD

Livet blant englene

Englenes budskap om håp

Lorna Byrne viser hvordan vi ber englene om hjelp og fremfor alt hvordan vi får håpet tilbake. Med en rekke eksempler på den guddommelige energien som omgir oss alle hele tiden.

Ryddig rundt deg gjør det ryddig i deg!

Triggerpunktbehandling / Pillebefinnende

På ballen!

Triggerpunktpakken

Et triggerpunkt er et lite, hardt og ømt punkt i en muskel. Det kjennes godt å «løsne» på de ømme punktene med en hard gummiball eller to. Med oversikt over kroppens vanligste triggerpunkter og råd for ballbruk (som for eksempel å putte den i en sokk). Hefte på 60 sider og to baller 6 cm i diam.

Sannheten i medisinglasset

Pillebefinnende

Har leger for tett kontakt med legemiddelindustrien? Blir all legemiddelforskning publisert? Og hva vet vi om våre vanligste medisiner? Gravejournalist Niels Chr. Geelmuyden stiller bevisstgjørende spørsmål ved bruken og virkningen av våre vanligste medisiner og retter søkelyset mot utbredt forskningsjuks og mot legemiddelindustriens arbeidsmetorder.

Biblioteket

Tarm i toppform / Ekstra energi

Gi deg selv en tarm i toppform!

Mat for glade tarmer

og

Slapp, urolig mage, raskt opp i vekt eller lett syk? Kanskje har du for få melkesyrebakterier i tarmen? Mat med mye prebiotika er supernæring for disse bakteriene. Topptrimmet tarm, på bare fire dager!

Ekstra energi med eteriske oljer!

Roll-on booster Energi 5 ml

De 3 eteriske oljene sitron, mynte og eukalyptus globulus har en sterk evne til å trenge inn i huden. 5 planteekstrakter fra timian, rosmarin, hyssop, absint og peppermynte vil sammen med de eteriske oljene virke energigivende, vitaliserende, styrkende og tonende. Brukes på f.eks. håndledd og bak øret. NB! Dette er ikke en deodorant!

KUPONG / Kroppen speiler ditt sinn

Skytsengel

Engel i agat

En skytsengel i agat, som er styrkende for hjertet, helsen og selvfølelsen. Mål: 4 x 2 cm + karabinkrok.

Alt kan heales

Martin Brofman trodde ikke på noe av det som står i hans egen bok, før han fikk vite at han hadde en svulst i ryggmargen og ble gitt maks to måneder å leve. Hans banebrytende healingsystem lar oss lese kroppen som et kart over bevisstheten slik at vi kan spore årsaken til symptomer for så å kunne behandle dem.