Hovedbok

Energien snakker hele tiden - vi må bare lære å lytte

Lee Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene, og som han har hatt kontakt med i nærmere 20 år.

«Det er en dyptgripende hensikt med hvert eneste menneskeliv.»

Oppskrifter for vekst og forvandling med praktiske råd og inspirasjon, på områder som betyr mest for de fleste av oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft og selvutfoldelse, livshensikt samt fysisk og følelsesmessig velvære.

Dagbok, følgesvenn og veileder

Hemmeligheter

Gå 2020 i møte med utvalgte sitater fra populære Paulo Coelho.

Paulo Coelhos enormt populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den måler 13 x 20 cm og får dermed lett plass i vesken din. Hver uke vises over fire sider, og det er rikelig med plass til notater.verden trenger akkurat nå.

Krystaller

Lær å kombinere krystallens energi, farge, lyd og essens. Hver krystall er presentert med sitt chakra og hvordan du benytter den for healing. Du får og en kort guide til å velge din personlige sten.

Lær å kommunisere med planetene og stjernene

Kosmiske budbringere

Elizabeth Peru viser deg hvordan planetene, stjernene og sol- og måneformørkelser påvirker energien din, og du deres, og at dine fysiske, følelsesmessige og åndelige plager kan ha kosmiske årsaker.

Kvinnekraft

Hent fram den rå utkvinnen i deg. En urtete for kvinnens indre kraft og styrke!

Ingredienser (alle økologiske): sitronmelisse, marikåpe, ryllik, brennesle, hibiskus, lakrisrot, tindvedbær, blæbær, nype, rødbete, roser

Guidet reikihealing

Reikimester-lærer Helén Løddesøl leder deg inn i et kraftfullt energimøte ved hjelp av sin egen stemme og et mangfoldig lydbilde som i seg selv er en energiopplevelse. Veiledningen følger og forholder seg til de 12 plasseringene av hendene på kroppen som vil være kjent for alle reiki-utøvere. Som «ikke-reiker» vil du også ha stor glede av CD-en som en time med dyp avspenning der du selv velger om du vil legge hendene på kroppen din. Med et forklarende hefte som viser hvor og hvordan du plasserer hendene.

www.reikimester.com

Spilletid: 1 time

Hverdagsbobler

og

Björg og Dora tar seg selv herlig lite høytidelig – våger du å gjøre det samme? Med eksempler fra levd liv forteller søstrene Thorhallsdottir om oppturer og nedturer, hindringer og flyt. De gir deg tips, verktøy og inspirasjon til å stå frem som den du er!

Du er sterkere enn du tror

«Ta tak i det du elsker; lytt til hjertet og ikke til fornuften, for hjertet tar deg med til magiske steder. Björg Thorhallsdottir er en av våre mest populære grafikere, antakelig fordi budskapene i bildene og tekstene hennes går rett til hjertet vårt.

Kurs og arrangementer

Jonette Crowley 2019 WORKSHOPS

Pust ut!

Bli medlem!